Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Megérkezett a Joker: Folie à Deux első előzetese!
2024. április 10. írta: henisz

Megérkezett a Joker: Folie à Deux első előzetese!

folie_deux_cover_jpg.jpgTodd Phillips rendezésében készült 2019-ben megjelent Joker hatalmas sikert aratott a mozikban, így nagyon rövid időn belül az elmúlt évek egyik legnagyobb bevételét termelő korhatáros filmjévé lépett elő. Bár a film rajongóinak sokáig kellett várniuk, de most már biztosra vehető, hogy Joaquin Phoenix, Lady Gaga, Brendan Gleeson és Zazie Beetz főszereplésével 2024. októberében érkezik a hazai mozikba a Joker folytatása.

Joker: Folie à Deux-hoz ma reggel meg is érkezett az első hivatalos előzetes, ami egyszerűen csodálatos. Lady Gaga és Joaquin Phoenix között izzik a levegő, igazi szívbemarkoló drámának ígérkezik az első részhez hasonlóan. Reméljük Todd Phillips-nek sikerült a lehetetlen, és a folytatás legalább olyan remek lesz, mint az első rész. Ha ezt sikerül behúznia akkor a következő díjszezont nagy valószínűséggel végigtarolja a Joker: Folie à Deux, és Joaquin Phoenix-et és Lady Gaga-t díjesővel borítják majd.

A bejegyzés trackback címe:

https://movieaddicted.blog.hu/api/trackback/id/tr5418376497

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása