Ezeket a sorozatokat ne hagyd ki augusztusban!
2023. augusztus 03. írta: henisz

Ezeket a sorozatokat ne hagyd ki augusztusban!

augusztus_sorozatok_2023_1.jpgAz augusztusi hónap igazi kánaán lesz a sorozatrajongóknak. A Disney+, Netflix, HBO Max és az Amazon Prime izgalmas új sorozatokkal és folytatásokkal készülnek a nézők legnagyobb örömére.

Hijack - 1. évad
Utolsó rész premier: 2023. augusztus 2. Apple Tv+
Ebben a cikkben már írtunk a sorozatról, amit nagyon-nagyon ajánlok mindenkinek.

A mackó - 2. évad

Bemutató: 2023. agusztus 2. Disney+
A 10 epizódból álló új évadban Carmy, Sydney és Richie egy étterem felújításába kezdnek. A csapat kétségbeesetten próbál helyt állni a kivitelezők és az engedélyek bürokratikus világában, valamint a menütervezés gyötrelmeivel járó feladatok közben. Emellett a szereplők magánéletében is jelentős változások következnek be. Mindannyian kénytelenek szembenézni a múlttal és számot kell vetniük azzal, milyen emberré akarnak válni a jövőben.

Szirmokba zárt szavak - 1. évad
Bemutató: 2023. augusztus 3. Amazon Prime Video
A Holly Ringland azonos című könyvén alapuló ausztrál sorozatban Alycia Debnam-Carey és Sigourney Weaver alakítják a főszerepeket, főhőse pedig Alice (Debnam-Carey), aki egy rejtélyes tűzben elveszíti a szüleit, ezért gyerekként nagyanyjához kerül. A több évtizeden átívelő történet Alice útját követi végig, egészen odáig, amikor az életéért kell küzdenie a férfi ellen, akit szeret.


Fülig beléd zúgtam - 2. évad
Bemutató: 2023. augusztus 3. Netflix
A Fülig beléd zúgtamFelemelő LMBTQ+-témájú dráma tinibarátságról és diákszerelemről Alice Oseman képregénye alapján.

Gyilkos a házban - 3- évad
Bemutató: 2023. augusztus 8. Disney+
Egy újabb évaddal jelentkezik a Hulu - hazánkban a Disney+ platformon - egyik legsikeresebb és legnépszerűbb sorozata. 


A híd
Bemutató: 2023. augusztus 11. HBO Max
Az együttműködésre épülő, összetett fizikai, szellemi és érzelmi játékban egy csapatnak együttes erővel kell felépítenie egy 250 méter hosszú hidat.


Milliárdok nyomában - 7. évad
Bemutató: 2023. augusztus 12. HBO Max
A Milliárdok nyomában, a nagy pénzek és a politika világában játszódó népszerű tévésorozat hivatalosan a 7. évaddal végetér. A szereplőgárdában olyan színészek szerepelnek, mint Paul Giamatti és Corey Stoll, Damian Lewis pedig a 7. évad felére visszatér. 


Jodie, a kiválasztott - 1. évad (The Chosen One)
Bemutató: 2023. augusztus 16. Netflix
Az American Jesus című képregény nyomán készült sorozat főhőse egy fiú, aki felfedezi, hogy örökölte Jézus Krisztus csodatévő képességeit, és a végzete az, hogy meg kell küzdenie az Antikrisztussal. A sorozat nagyrészt a képregényhez hű marad, ám a cselekményt áttette Mexikóba.



Depp kontra Heard
Bemutató: 2023. augusztus 16. Netflix
A sorozat elsőként mutatja be mindkét fél vallomásait a perből, ami felrobbantotta Hollywoodot, továbbá az azt követő internetes vihart.


Menedék (Harlan Coben's Shelter) - 1. évad
Bemutató: 2023. augusztus 18. Amazon Prime Video
Az elismert író, Harlan Coben New York Times legkelendőbb sorozata alapján az új drámasorozatot augusztus 18-án mutatják be világszerte a Prime Video-on


Ahsoka - 1. évad
Bemutató: 2023. augusztus 23. Disney+
A karaktert eredetileg A klónok háborúja című animációs sorozathoz alkották meg (ahol Ashley Eckstein adta a hangját), majd A Mandalóriban debütált élőszereplős formában. A sorozatot 2020 decemberében jelentették be, Dawson főszereplésével és Dave Filonival az írói székben, mivel eredetileg ő alkotta meg a karaktert George Lucasszal.


Ragnarök - 3. évad
Bemutató: 2023. augusztus 24. Netflix
A Ragnarök egyike azon kevés norvég műsoroknak, amelyek nemzetközi sikert arattak a streaming platformon, és a műsor a közelmúltban az Egyesült Államok top 10 -es helyére került. 


One Piece - 1. évad
Bemutató: 2023. augusztus 31. Netflix
A népszerű manga élőszereplős adaptációjában a szalmakalapos ifjú kalóz, Monkey D. Luffy hősies kincsvadászatra indul szedett-vedett csapatával.

Forrás és fotó: Netflix, HBO Max, Amazon Prime Video, Disney+

 

 

 

 



 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://movieaddicted.blog.hu/api/trackback/id/tr1718185497

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása