Ezeket a sorozatokat ne hagyd ki decemberben!
2023. december 09. írta: henisz

Ezeket a sorozatokat ne hagyd ki decemberben!

berlin_december_jpg.jpgA sorozatrajongók az év utolsó hónapjában sem maradnak szórakozás nélkül: decemberben számos érdekes néznivaló érkezik a streaming felületekre. 

Sweet Home 2. évad - December 1. (Netflix)
Három év után végre folytatódik az egyik legsikeresebb horrorsorozat, ami rendesen megdolgozik a 18-as karikáért. Sőt a sorozatot  már megújították a harmadik évadra is, és azt 2. évaddal párhuzamosan forgatták le. Az új évadban Yoo Oh-seon, Oh Jung-se, Kim Mu-yeol és Jin-young színészek csatlakoznak a szereplőgárdához, akik az emberi természet és vágyak különböző dimenzióit jelenítik meg, miközben a túlélés útkereszteződésében találják magukat. A Sweet Home 2. évada készen áll arra, hogy kibővített világával és történetével ismét elvarázsolja a nézőket világszerte.


Lego Ninjago: A sárkányok birodalma - December 1. (Netflix)
Decemberben a fiatalabb korosztály sem marad néznivaló nélkül, mivel a nagysikerú Ninjago visszatér egy izgalmas sorozattal.


A korona 6. évad 2. felvonás - December 14. (Netflix)


Reacher 2. évad - December 15. (Amazon Prime)
Jack Reacher, aki csomagok nélkül, csavargóként járja az Egyesült Államokat, szokatlan, névtelen átutalást vesz észre a bankszámláján. Valaki 1030 dollárt küldött neki. Reacher rájön, hogy ez mit jelent: a 10-30 egy katonai kód, amellyel sürgős segítséget kérnek. Kapcsolatba lép egykori harcostársával, Frances Neagley-vel, és együtt kiderítik, hogy egyik régi bajtársuk meghalt.


Lawmen: Bass Reeves - December 18. (SkyShowtime)
A minisorozat a legendás törvénytisztelő Bass Reevesről szól, az egyik legnagyobb határvidéki hősről és az amerikai történelem egyik első fekete rendőrbíró-helyetteséről a Mississippi folyótól nyugatra.


Percy Jackson és az Olimposziak - December 20. (Diseny+)
Rick Riordan
gyerekregényei alapján készült Percy Jackson és az olimposziak című sorozat, amely az előzetes alapján nagyon ígéretesnek tűnik. Ez a Disney+ legjobban várt sorozata 2023 végén, és az első nagy költségvetésű sorozat, amely nem a Marvel vagy Star WarsRick Riordan irodalmi sagájának sok rajongója lélegzetvisszafojtva várta ezt az adaptációt, miután az első két film - Logan Lerman főszereplésével - kudarcot vallott. Ezúttal az író áll az adaptáció élén, és a trailer alapján úgy tűnik, hogy a könyv szellemiségét hűen megtartották.. 

Mi lenne, ha? 2. évad - December 20. (Disney+)



A nagy pénzrablás: Berlin - December 29. (Netflix)
2021-ben véget ért A nagy pénzrablás című spanyol Netflix sorozat, ami óriási sikert hozott a streaming platformnak. December 29-én érkezik a sorozat spin-offja, ami Berlin életének egy szakaszát mutatja be. Természetesen ezúttal is a rablás lesz majd a középpontban. A fénykorát élő Berlin és mesteri csapata Párizsban gyűlik össze, hogy az egyik legnagyszerűbb tervét végrehajtva egyetlen éjszaka alatt 44 millió eurót érő ékszert raboljanak e

A bejegyzés trackback címe:

https://movieaddicted.blog.hu/api/trackback/id/tr5518276917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása