Ezeket a sorozatokat ne hagyd ki augusztusban!
2024. augusztus 04. írta: henisz

Ezeket a sorozatokat ne hagyd ki augusztusban!

augusztus_sorozat.jpgA nyár utolsó hónapja is remek premiereket és folytatásokat tartogat a sorozatrajongók számára. Visszatér többek között a 2022-es év egyik legsikeresebb fantasy sorozata A Hatalom gyűrűi, valamint a Rick and Morty is egy teljesen új szériával, amit az is nyugodtan megnézhet majd, aki a kultikus sorozat korábbi évadait nem látta. Találhatunk még a kínálatban romantikus drámát, thrillert és vígjátékot is.

Red eye - Halálos repülés - augusztus 1. - MAX
Három nő belekeveredik egy életveszélyes összeesküvésbe, amikor egy brit orvost letartóztatnak gyilkosság miatt, miután hazarepült Pekingből.


Knuckles - augusztus 3. - SkyShowtime
Miközben a földi élethez próbál alkalmazkodni, Knuckles, a hangyászsün egy "tanoncot" vesz fel Wade Whipple seriff-helyettes személyében, aki a hangyászsün-harcos módszereire oktatja, hogy segítsen felkészülni a nevadai Renóban megrendezésre kerülő tekeversenyre, ahol Wade elhidegült apja is versenyezni fog. Útjuk során Wade újra találkozik anyjával és nővérével, míg Knuckles-t Dr. Robotnyik egykori ügynöke üldözi, aki most arra törekszik, hogy magához vegye a hangyászsün erejét.

Esernyő akadémia 4. évad - augusztus 8. - Netflix
A harmadik évad befejezése megteremtette a terepet a befejező évad számára, amelyben a rejtélyek megoldódnak, és a megváltozott univerzum is felfedezésre kerül.

Emily Párizsban 4. évad - augusztus - 15. Netflix
Camille és Gabriel félresikerült esküvőjének drámai eseményei után Emily teljesen kiborul: Két férfi iránt is erős érzelmeket táplál, de most Gabriel gyermeket vár az exétől, és Alfie legrosszabb félelmei is beigazolódtak vele és Gabriellel kapcsolatban.

Rick and Morty:The Anime  - augusztus 16. - MAX
A 10 epizódból álló "Rick and Morty: The Anime" egy teljesen új világban, japán stílusú animációval mutatja be a már jól ismert duó kalandjait. A felnőtt animációs szitkom japán gyártású verziójában a karakterek teljesen új külsőt kaptak.

A baleset - augusztus 21. - Netflix
A mexikói thrillersorozat három családról szól, melynek életét egy tragikus baleset gyökeresen megváltoztatja. A tragédia a bűntudat, a harag és az erőszak szörnyű spirálját indítja el.

Isten városa: A harc folytatódik - augusztus 26. - MAX
Húsz évvel az Isten városa után Buscapé elmeséli, hogyan hatottak a rendőrség, az emberkereskedők és a milíciák közötti konfliktusok a közösségre.

Gyilkos a házban - 4. évad - augusztus - 27. - Disney+
A negyedik évadban Mabel (Selena Gomez), Charles és Oliver (Martin Short) arra keresik a választ, hogy ki ölte meg Sazzt, hogy valóban Charles volt-e a célpont, és hogy miért akarná bárki is megölni bármelyiküket.

A Gyűrűk ura - A hatalom gyűrűi 2. évad - augusztus 29. - Amazon Prime
Szauron visszatért. A sereg, amelyet Galadriel elűzött, szövetséges nélkül maradt, és a Sötét Nagyúrnak most elő kell vennie minden ravaszságát, ha újjá szeretné építeni erejét, és felügyelni a Hatalom Gyűrűinek elkészítését, amelyek által Középfölde minden népét baljós akarata alá tudná rendelni.

Kaos - augusztus 29. - Netflix
Amikor az Olümposzon eluralkodik a káosz, a mindenható Zeuszon pedig elhatalmasodik a paranoia, három halandónak kell a kezébe vennie az emberiség jövőjét.

Forrás és fotó: Netflix, Amazon Prime, Disney+, MAX, SkyShowtime

A bejegyzés trackback címe:

https://movieaddicted.blog.hu/api/trackback/id/tr8318459967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása