Ezeket a sorozatokat ne hagyd ki szeptemberben!
2023. szeptember 20. írta: henisz

Ezeket a sorozatokat ne hagyd ki szeptemberben!

szeptember_sorozat_2023.pngA szeptemberi hónap is igazi kánaán lesz a sorozatrajongóknak. A Disney+, Netflix, HBO Max és az Amazon Prime izgalmas új sorozatokkal és folytatásokkal készültek a nézők legnagyobb örömére.

Idő kereke - 2. évad
Bemutató: 2023. szeptember 1. Amazon Prime
Bár Rand azt hitte, hogy elpusztította a Sötét Urat, a gonosz nem tűnt el a világból. Új és ősi fenyegetések üldözik a fiatal folyóközi barátokat, akik most szétszóródtak a világban. A nő, aki megtalálta őket és irányt mutatott nekik, már nem tud segíteni, így máshol kell meglelniük erejüket. Egymásban, vagy önmagukban. A Fényben... vagy a Sötétségben.

Twisted Metal - 1. évad
Bemutató: 2023 - szeptember 6. HBO Max
Eyy nagydumás kívülálló kap egy esélyt egy jobb életre, de ehhez le kell szállítania egy rejtélyes pakkot a posztapokaliptikus senkiföldjén.

Virgin River - 5. évad
Bemutató: 2023. szeptember 7. Netflix
Az anyasággal kapcsolatos kérdések arra késztetik Melt, hogy nagy döntést hozzon a klinikán való jövőjével kapcsolatban, miközben terhessége váratlanul érzelmi kapcsolatot indít el a múltjával. Hogy még jobban bizonyítson Melnek, Jack szembesül néhány régóta esedékes konfrontációval – a saját démonaival, és természetesen Charmaine-nel. És ahogy a doki és Hope sérülései megkérdőjelezik identitásukat, az orvosnak és a polgármesternek vigaszt kell találnia a közösségükben, fiatal új családjukban és egymásban.

Drága gyermek - Minisorozat
Bemutató: 2023. szeptember 7. Netflix
A Romy Hausmann könyvéből készült sorozat érzelmileg sokkoló és egyúttal mélyen megrázó thriller, mely a minden képzeletet felülmúló borzalom teljes skáláját mutatja meg. A Drága gyermek viharként söpört keresztül Németországon, a könyv, több mint 6 hónapja a bestseller listák élvonalában, a sikerét az őrületes eladási adatokon túl az is mutatja, hogy mind az olvasók, mind a kritikusok oda vannak érte.

Bölcsőrablók - 1. évad
Bemutató: 2023. szeptember 8. Apple Tv+
Apollo és Emma szerelme igazi tündérmese volt egészen addig, míg Emma rejtélyes körülmények között el nem tűnt. A magába roskadt Apollo a halállal dacolva indul odüsszeiára egy olyan New Yorkban, melynek létezéséről korábban nem is tudott. A sorozat az azonos című, díjnyertes regény alapján készült
.

The Walking Dead: Daryl Dixon - 1. évad
Bemutató: 2023. szeptember 10. AMC+
A The Walking Dead után Daryl a rajongók által kedvelt zombiapokalipszist az Atlanti-óceánon túlra, Franciaországba és egy teljesen új szintre, az őrült világba viszi.

The Morning show - 3. évad
Bemutató: 2023. szeptember 12. Apple TV+
Az Apple TV+ nyilvánosságra Emmy-, SAG- és Critics Choice-díjas drámasorozata a The Morning 3. évada 10 részes lesz. Ebben az évadban a hálózat jövője megkérdőjeleződik, és a lojalitások a szakadék szélére kerülnek, amikor egy technológiai titán érdeklődik az UBA iránt. Váratlan szövetségek alakulnak ki, a magánélet fegyverré válik, és mindenki kénytelen szembenézni alapvető értékeivel a szerkesztőségben és azon kívül is.

Poker Face - 1. évad
Bemutató: 2023. szeptember 15 SkyShowtime
A Végtelen matrjoskából is ismert Natasha Lyonne a főszereplője Rian Johnson új sorozatának, a Poker Face-nek. Lyonne egy "élő kamudetektor", aki egyből felismeri a hazugságot, ezen képességét pedig rejtélyes bűnügyek megoldásával járatja csúcsra.

Szexoktatás - 4. évad
Bemutató: 2023. szeptember 21. Netflix
Szeptember 21-én érkezik a Netflicre Szexoktatás 4. és egyben utolsó évada. Mindhárom szezon nagyszerű volt, nagyjából tartotta a színvonalat, imádtuk a zseniálisan megírt dialógokat és a szereplőgárda is a szívünkhöz nőtt. Hiányozni fog, de legalább nem hagyták ellaposodni.

The Continental - 1. évad
Bemutató: 2023. szeptember 22. Amazon Prime
A "The Continental" sorozat a John Wick-univerzum ikonikus orgyilkos-hoteljének véres eredettörténetét mutatja be. Az 1970-es évek New Yorkjában Winston Scott csapatot toboroz, hogy szembeszálljon a hatalmas összeesküvéssel, amit a testvére a The Continental ellen intézett támadása hívott életre. A véres akciódráma a családi szeretet, a sors és a bosszú ütközését tárja fel.

V generáció - 1. évad
Hazai bemutató: 2023. szeptember 29. Amazon Prime
A The Boys spinoffjában megtudhatjuk, hogy a szuperhősök első generációja honna származik. Ezek a hősök próbára teszik fizikai és erkölcsi határaikat, hogy az az iskola lehjobbjai legyenek.
Forrás és fotó: Netflix, HBO Max, Amazon Prime Video, Disney+, Apple TV+

A bejegyzés trackback címe:

https://movieaddicted.blog.hu/api/trackback/id/tr8318218603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása