Ezeket a sorozatokat ne hagyd ki februárban!
2024. február 07. írta: henisz

Ezeket a sorozatokat ne hagyd ki februárban!

februar_sorozat.jpgAz év második hónapja remek premiereket és folytatásokat tartogat a sorozatrajongók számára. Visszatér többek között a 2022-es év egyik legsikeresebb sci-fi sorozata a Halo, valamint a The Walking Dead is egy teljesen új szériával, amit az is nyugodtan megnézhet, aki a kultikus sorozat új évadait már nem látta. Találhatunk még a kínálatban romantikus drámát, thrillert és vígjátékot is.

Mr. és Mrs. Smith - Február 2. (Amazon Prime)
A Mr. és Mrs. Smith ezen változatában két magányos idegen egy titokzatos kémügynökségnél kap munkát, amely kémkedéssel, gazdagsággal, sok utazással és egy álomotthonnal teli dicsőséges életet kínál nekik. A csapda? Új személyazonosságot kapnak egy előre elrendezett házasság keretén belül. Mr. és Mrs. John és Jane Smith már házasként minden héten egy-egy kockázatos küldetést teljesít, miközben egy új kapcsolati mérföldkővel is szembe kell nézniük. Bonyolult fedősztorijuk még bonyolultabbá válik, amikor valódi érzelmek fogalmazódnak meg bennük egymás iránt. Mi a kockázatosabb: a kémkedés vagy a házasság?


Tokyo Vice 2. évad - Február 8. (HBO Max)
A részben Jake Adelstein ismeretterjesztő beszámolói ihlette krimisorozat egy fiatal amerikai újságíróról, aki Tokió neontól villódzó alvilágában nyomoz a tokiói rendőrséggel a '90-es évek végén.


Egy nap - Február 8. (Netflix)
Miután együtt töltötték a diplomaosztó éjszakát, Emma és Dexter külön utakon jár, de az életük továbbra is összefonódik. A sorozat David Nicholls regénye alapján készült, mely a romantikus alkotások kedvelőinek biztosan elnyeri tetszését.


Halo 2. évad - Február 9. (SkyShowtime)
A népszerű videójáték alapján készült Halo című sci-fi sorozat a nézők legnagyobb örömére visszatér a 2. évaddal. Pablo Schreiber visszatér Master Chiefként, de feltűnik majd Natascha McElhone is, mint Dr. Halsey és Jen Taylor, mint Cortana. Az első kedvcsináló előzetes rengeteg akcióval és galaxisokon átívelő háborúval kecsegtet, ahol még mindig a Halo-ért folyik a versengés.


The new look - Február 14. (Apple Tv+)
Megismerhetjük Christian Dior divattervező felemelkedésének történetét, miután megfosztotta Coco Chanelt a trónjától, és miközben segít visszahozni a háború sújtotta világba a lelket és az életet a szépség és a befolyás ikonikus lenyomatával.


The Woman in the Wall - Február 19. (SkyShowtime)
Megérkezett a BBC gótikus thrillerje Ruth Wilson és Daryl McCormack főszereplésével. A középpontjában egy nő áll, aki holttestet talál a házában, de nem tudja róla, hogy ki ő, illetve, hogy felelős-e a történtekért, ugyanis régóta alvajáró. A részek a tinédzser éveivel indítanak mindig, amikor a hírhedt ír Magdolna-mosodák “foglya volt”, amit a katolikus egyház vitt, és ahol bukott lányokat és nőket gyűjtöttek össze bűneik (félrelépés, tini terhesség) miatt.


Constellation - Február 21. (Apple Tv+)
Jo egy űrkatasztrófa után visszatér a Földre, és felfedezi, hogy életéből hiányoznak bizonyos részletek, ezért elindul, hogy feltárja az igazságot az űrutazás rejtett titkairól, és visszaszerezze, amit elvesztett.


Ted - Február 22. (SkyShowtime)
A Ted-filmek komikus előzménysorozatában 1993-at írunk, amikor Ted, a játékmaci (Seth MacFarlane) népszerűsége leáldozott. Jelenleg újra otthon, a massachusettsi Framinghamben él legjobb barátjával, a 16 éves John Bennettel (Max Burkholder), John szüleivel, Mattyvel és Susannel (Scott Grimes és Alanna Ubach), valamint unokatestvérével, Blaire-rel (Giorgia Whigham). Lehet, hogy Ted rossz hatással van Johnra, de egyúttal hűséges társ is, aki tűzbe menne a barátjáért.


Avatár: Az utolsó léghajlító - Február 22. (Netflix)
A Netflix élőszereplős feldolgozása a közkedvelt animációs sorozatnak. Aang, az utolsó léghajlító és barátai kalandos utazásra indulnak, aminek célja, hogy Aang megtanulja az összes elem hajlítását, és legyőzze a Tűz népének hataloméhes vezetőjét.

The Walking Dead: The Ones Who Live - Február 25. (AMC)
A The Walking Dead 2010 és 2022 között 11 évadot élt meg az AMC-n. A szériához az elmúlt években több spinoffot is készítettek. A testvérsorozat a Rickre és Michonne-ra fókuszáló, a produkció eredetileg széles vászonra készült volna, azonban a 2022-es San Diegó-i Comic Conon bejelentették, hogy film helyett egy hat részes miniszériát kap a két szereplő. 


Sógun - Február 27. (Netflix)
A sógun James Clavell bestseller regényének eredeti adaptációja, melyet Rachel Kondo és Justin Marks készített. A 10 epizódos minisorozat az 1600-as évek Japánjában játszódik, egy egész évszázadot meghatározó polgárháború hajnalán. A producer Hiroyuki Sanada játssza Lord Yoshii Toranaga szerepét, aki az életéért küzd, mivel ellenségei a Régensek Tanácsában összefognak ellene. Amikor egy rejtélyes európai hajót találnak egy közeli halászfaluban, annak angol hajósa, John Blackthorne (Cosmo Jarvis) olyan titkokat hoz magával, amelyek segíthetnek Toranagának a hatalom mérlegét az ő oldalára billenteni, és megszüntetni Blackthorne saját ellenségeinek - a jezsuita papoknak és a portugál kereskedőknek - félelmetes befolyását. Toranaga és Blackthorne sorsa elválaszthatatlanul összefonódik a tolmácsnővel, Toda Marikóval (Anna Sawai), egy titokzatos keresztény nemesasszonnyal, aki egy kegyvesztett család utolsó sarja. Miközben urát szolgálja ebben a feszült politikai helyzetben, Marikónak össze kell egyeztetnie Blackthorne-nal való újdonsült kapcsolatát, a hit iránti elkötelezettségét, amely megmentette őt, és a néhai apja iránti kötelességét.


Forrás és fotó: Apple Tv+, Amazon Prime, AMC, Netflix, SkyShowtime, HBO Max

Szerző: Illés Heni
2024. január 26., péntek

A bejegyzés trackback címe:

https://movieaddicted.blog.hu/api/trackback/id/tr2618320721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása