Ezeket a filmeket ne hagyd ki augusztusban!
2024. augusztus 02. írta: henisz

Ezeket a filmeket ne hagyd ki augusztusban!

augusztus_mozi_premier.jpgLassan vége a nyárnak, de az augusztus tartogat még néhány filmpremiert, ami garantáltan megdobogtatja majd a mozirajongó szívét. Nem csak a mozikban, hanem a streaming platformokon is akad majd néznivaló, ahol bepótolhatjuk azokat a mozis blockbustereket, amiket az előző hónapokban kihagytunk.

Íme a lista a várható premierekről

A csapda - augusztus 1. - Mozi
Egy apa koncertre viszi a kamaszlányát. A lánynak örök emlék, az apának néhány kellemes óra a gyerekével. Ennyi az egész? Egyáltalán nem. A stadionban ugyanis ott van a Hentes, a régóta keresett, mindig a zsaruk előtt járó, őrült sorozatgyilkos. Az FBI is tud róla. Körülvették az épületet, mindent bekameráztak, és feltett szándékuk, hogy senki sem távozhat alapos ellenőrzés nélkül. A csapda bezárult. A Hentes benne van. Néhány tízezer kamaszlánnyal meg a szüleikkel összezárva.

Longless - A rém
- augusztus 1. - Mozi
Lee Harkert (Maika Monroe), az ifjú és tehetséges FBI-ügynököt egy sorozatgyilkos (Nicolas Cage) megoldatlan ügyével bízzák meg. Ahogy a nyomozás egyre bonyolultabbá válik az okkult bizonyítékok sorával, Harker rájön, hogy személyes kapcsolata lehet a gyilkossal, és gyorsan kell cselekednie, hogy megakadályozzon egy újabb vérontást.

A majmok bolygója: A birodalom - augusztus 2. - Disney +

Bob Marley: One love - augusztus 6. Skyshowtime

Borderlands - augusztus 8. - Mozi
Lilith (Cate Blanchett), a hírhedt, titokzatos múltú kincsvadász, vonakodva tér vissza hazájába, Pandorára, a galaxis legkaotikusabb bolygójára. Küldetése megtalálni Atlas (Edgar Ramírez), az univerzum leghatalmasabb gengszterének eltűnt lányát. Lilith váratlanul szövetségre lép a söpredék néhány tagjával: Rolanddal (Kevin Hart), a tapasztalt zsoldossal, Tiny Tinával (Ariana Greenblatt), az elvadult, pusztító kis tinivel, Krieggel (Florian Munteanu), Tina tagbaszakadt védelmezőjével, Tannis-szel (Jamie Lee Curtis), a különc tudóssal, aki már mindent látott, valamint Claptrappel (Jack Black), a tudálékos robottal. Együtt, ezeknek a valószínűtlen hősöknek kell megküzdeniük egy idegen fajjal és veszélyes banditákkal azért, hogy Pandora egyik legrobbanékonyabb titkát felfedjék. Az univerzum sorsa lehet  kezükben, ők mégis valami nagyobbért szállnak harcba: egymásért.

A felbujtók - augusztus 9. Apple TV
Rory (Matt Damon), egy kétségbeesett apa vonakodva egyesíti erőit Cobby-val (Casey Affleck), egy volt bűnözővel, hogy elrabolják egy korrupt politikus ebül szerzett vagyonát. Amikor a rablás elkerülhetetlenül félresiklik, a valószerűtlen páros a káosz forgószélébe kerül, ahol nemcsak a rendőrség, hanem elmaradott bürokraták és bosszúszomjas bűnügyi főnökök is üldözik őket. Útközben valahogy meggyőzik Rory terapeutáját (Hong Chau), hogy csatlakozzon lázadó szökésükhöz.

Alien- Romulus augusztus 15. - Mozi
Miközben egy elhagyatott űrállomás rejtett zugait kutatják, fiatal űrkolonizálók egy csoportja az univerzum legfélelmetesebb életformájával találja szemben magát. Ridley Scott producer, A nyolcadik utas: a halál, a Prometheus és az Alien: Covenant direktora, valamint Fede Alvarez rendező (Vaksötét) hátborzongató moziélményt kínál a lankadatlan népszerűségű Alien-sorozat legújabb fejezetével, ami visszatér az idén születésének 45. évfordulóját ünneplő franchise gyökereihez.

Furiosa - augusztus 16. HBO MAX

Vészjelzés - augusztus 22. - Mozi
Olyan ez, mint egy tündérmese. A csinos kis pincérnő (Naomie Ackie) véletlenül megismerkedik a híres és gazdag vállalkozóval (Channing Tatum), aki lazán meghívja a lányt a szigetére egy több napig tartó buliba: a szegény lányt és barátnőjét magánrepülőgép röpteti a luxusőrületbe. De lehet, hogy nem is tündérmese ez, hanem egy rémsztori. A tehetséges színésznő, Zoë Kravitz első rendezése titokzatos, hátborzongató thriller egy elvarázsolt, gyönyörű szigeten, a főszerepben Channing Tatummal!

A holló augusztus 22. - Mozi
Eric Draven és Shelly Webster valódi lelki társak. A lány múltjából azonban sötét alakok bukkannak fel, és brutálisan meggyilkolják mindkettőjüket. Eric esélyt kap arra, hogy önmagát feláldozva megmentse igaz szerelmét, így könyörtelen bosszúhadjáratba fog. Élők és holtak világán át jár, és helyre hozza, ami elromlott bennük. James O’Barr kultikus képregényalbumából előszőr 1994-ben készült film. Az emblematikus címszerepet ezúttal Bill Skarsgård alakítja.

Forrás és fotó: Forum Hungary, InterCom, ADS Service, UIP-Duna Film, Prorom

A bejegyzés trackback címe:

https://movieaddicted.blog.hu/api/trackback/id/tr9218459259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása