Megérkezett a Gladiátor II legújabb előzetese
2024. október 02. írta: henisz

Megérkezett a Gladiátor II legújabb előzetese

gladiator_2_jelenetfoto.jpgA legendás rendező, Ridley Scott a Gladiátor II-vel folytatja a hatalom, ármány és bosszú történetét az ókori Róma kulisszái között.

Évekkel azután, hogy tanúja volt annak, hogy Maximus, az ünnepelt hős elesett nagybátyja keze által, Lucius kénytelen visszatérni a Colosseumba, miután otthonát meghódították a zsarnok császárok, akik most vasmarokkal fogják Rómát. Szívében düh tombol, de a birodalom jövője a tét, így Luciusnak a múltjából kell erőt és tisztességet merítenie, hogy elhozza Róma népének a város egykori dicsőségét…

Az új alkotás főbb szerepeiben Denzel Washington, Joseph Quinn, Pedro Pascal, Paul Mescal és Connie Nielsen tűnik majd fel. Paul Mescal Maximus fiát, Luciust alakítja a filmben, akivel az első részben még kisfiúként találkozhatott a néző.

Hazai bemutató: 2024. november 14.
Forrás és fotó: UIP-Duna Film


A bejegyzés trackback címe:

https://movieaddicted.blog.hu/api/trackback/id/tr1718696114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása