Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
A védelmező visszatér
2023. augusztus 30. írta: henisz

A védelmező visszatér

a_vedelmezo_cover.pngDenzel Washington újra visszatér a mozivászonra Robert McCall szerepében A védelmező harmadik és egyben utolsó részében!

Egy megállíthatatlan, legyőzhetetlen, az erőszak minden formájában otthonosan mozgó profi: Robert McCall (Denzel Washington). Már régóta nem akormánynak dolgozik. A nyugdíjasok csendes életét éli, de folyamatosan gyötri a lelkiismeret-furdalás. Utólag úgy látja, hogy szörnyű dolgokat csinált, mert azt hitte, hogy a jó ügyet szolgálja.

Csak egy módot talált rá, hogy enyhítse a gyötrő bűntudatot: megvédi az ártatlanokat. Bárkitől. Bármi áron. Megvannak hozzá a módszerei. Dél-Olaszországba költözött, és a helybeliek szeretettel fogadják – ő úgyérzi, végre hazaérkezett. De itt sincs béke: a kisváros, ami idilli lehetne, maga a pokol – a maffia fojtogatja. A védelmező itt érti meg, hogy számára nincs kiút: újra harcba kell szállnia azokért, akik gyengék, kiszolgáltatottak, ártatlanok. Egyedül van a maffiával szemben. És ő az ilyen helyzetekben érzi igazán otthon magát.

Denzel Washington és Antoine Fuqua rendező együttműködése eddig csak nagyszerű filmeket hozott. A Kiképzés-sel kezdődött (Denzel Washington Oscar-díjat kapott érte, és A védelmező-filmekkel folytatódott. A sorozat kemény és izgalmas világot mutat be: de olyat, amelyben azért az érzelmeknek is nagy szerepük van.

Hazai bemutató: 2023. augusztus 31.
Forrás és fotó: InterCom

 

A bejegyzés trackback címe:

https://movieaddicted.blog.hu/api/trackback/id/tr9218204253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása