Megérkezett a Cobra Kai 6. évadának első kedvcsinálója
2024. május 02. írta: henisz

Megérkezett a Cobra Kai 6. évadának első kedvcsinálója

cobra_kai_cover.jpgA Cobra Kai az első film után 34 évvel játszódik, középpontjában a kudarcot kudarcra halmozó, alkoholista Johnny Lawrence áll, aki a hírhedt Cobra Kai dódzsó újranyitásával próbálja meg helyrehozni életét. Ezzel régi rivalizálása is feléled a vele ellentétben sikeres Daniel LaRussóval. Látszólag tökéletes élete ellenére LaRusso is nehézségekkel küszködik, miután apjaként tisztelt mentora, Mr. Miyagi évekkel korábban meghalt.

A történet során Johnny iskolai zaklatástól és kiközösítéstől szenvedő tizenéveseket vesz a szárnyai alá és a Cobra Kai agresszív tanításaival önbizalmat ad nekik. Ám tanítványai hamarosan átesnek a ló túloldalára, különösen Johnny legelső és legjobb tanítványa, Miguel Diaz. Mindeközben Daniel – tudtán kívül – épp Johnny elkallódott fiát, Robby Keene-t kezdi el tanítgatni a Miyagi-féle karatéra, ezzel életcélt és pozitív életszemléletet adva a problémás fiatalnak.Nemsokára Johnny és Daniel a tanítványain keresztül is szemben találja magát egymással.

A 2020-ban indult Cobra Kai sorozat a 6. évaddal véget ér, melynek 15 részét a Netflix három részre osztotta. Az első etapot július 18-án, a másodikat november 28-án és az utolsó 5 részt pedig 2025-ben tekinthetik meg a rajongók. Az előzetes hatalmas zúzást ígér a két rivális dojo között, melyhez Martin Kove is csatlakozik, mint John Kreese sensei.
Hazai bemutató: 2024. július 18.
Forgalmazó: Netflix

A bejegyzés trackback címe:

https://movieaddicted.blog.hu/api/trackback/id/tr7318395247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása