A legkritikusabb közönség is tombolt a Bob Marley-film díszbemutatóján
2024. január 31. írta: henisz

A legkritikusabb közönség is tombolt a Bob Marley-film díszbemutatóján

bob_marley_one_love_jpg.jpgA jamaicai Kingstonban mutatták be először a Bob Marley One Love című filmet, amely a reggae egyik úttörőjének életéről szól. Ziggy Marley, a zenész egyik fia, a film executive producere most nézte meg először közönséggel a produkciót, és nagyon elégedett volt az eredménnyel. „A közönség úgy fogadta a filmet, ahogyan vártam – mesélte Ziggy a TV Jamaica reggeli műsorában. – Együtt lélegeztek a szereplőkkel, akkor nevettek, amikor mi is a film készítésekor, és akkor hatódtak meg, amikor kellett. A vetítés előtt kicsit szorongtam, mit fog szólni a legkritikusabb, mert a témában leginkább illetékes jamaikai közönség, de megnyugodtam, mert pont úgy fogadták a filmet, ahogyan szerettük volna.”

A Bob Marley One Love-ot igazán illusztris közönség előtt mutatták be. Meglepetésvendégként ott volt Meghan Markle és férje, Harry herceg, eljött Jamaica miniszterelnöke és a fél kormány is.

Hazai bemutató: 2024. február 22.

Forrás és fotó: UIP-Duna Film

 

A bejegyzés trackback címe:

https://movieaddicted.blog.hu/api/trackback/id/tr8818315561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása