100 millió dolláros bevétel felé tartanak a tini nindzsák
2023. augusztus 23. írta: henisz

100 millió dolláros bevétel felé tartanak a tini nindzsák

tini_nindzsa_teknocok_100_m_jpg.jpgJól teljesít az éles versenyben a Tini Nindzsa Teknőcök: Mutáns káosz, két hét alatt megközelítette a 100 millió dolláros álomhatárt. A kritikusok egybehangzó véleménye szerint ez a franchise legjobb darabja, a film ennek megfelelően 96 százalékon áll a RottenTomatoes kritikai portálon.

És van a mutáns teknőcök történetében egy nem kis csavar – mármint kereskedelmi szempontból. Negyvenéves márkáról van, amely szinte a világon mindenhol több korosztályban is jól ismert, ezért az új film hónapokkal korábban megkezdődött hírverése úgy megdobta a teknőcökkel kapcsolatos termékek eladását, hogy az összeg már meghaladja az egymilliárd dollárt. Olyan globális óriások működnek együtt a márkával, mint a Pizza Hut – a tini nindzsák ugyebár nagy pizzarajongók –, az Xbox és a LEGO, a kisebb cégekről nem is beszélve. Tehát nem meglepetés, hogy a Tini Nindzsa Teknőcök: Mutáns káosz rebootnak készült, vagyis újraindítják a mozis sorozatot a szemlátomást bevált új koncepció alapján, amely szerint a nindzsák viccesebb és lazább tinik, mint eddig bármikor.

Már a mozikban!
Forrás és fotó: UIP-Duna Film



A bejegyzés trackback címe:

https://movieaddicted.blog.hu/api/trackback/id/tr5718199467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása