Ezeket a mozifilmeket ne hagyd ki augusztusban!
2023. augusztus 05. írta: henisz

Ezeket a mozifilmeket ne hagyd ki augusztusban!

augusztus_film_2023.jpgLassan a nyári blockbuster szezon végére érünk, de azért még augusztusban is akad néznivaló. Összeállításomban öt filmet ajánlok, mely kellemes szórakozást nyújthat a nyár utolsó hónapjában.

Gran Turismo - Augusztus 10.
Jann az autóversenyek mámorában él. Csak a pálya létezik a számára. A reflexei, a bátorsága, az ereje mind alkalmassá teszi rá, hogy ő legyen a bajnok – otthon. Ugyanis ő a Gran Turismo játékban szorítja a kormányt. De padlóig nyomja a gázt, és átverekszi magát egy másik pályára: egy valódira. Megnyer egy sor versenyt, és kiválasztják: egy igazi csapat igazi menedzsere igazi autóba ülteti, igazi pályára küldi, és Jann-nak attól kezdve az igazi életét kell kockáztatni azért, hogy nyerjen. Valóra válhat élete legnagyobb álma: és ő bármit feláldoz azért, hogy profi autóversenyző legyen belőle. Az immár hetedik kiadásánál tartó Gran Turismo a PlayStation-exluzív franchise-ok közül az egyik legnépszerűbb, története végigkísérte a Sony konzolját: idén decemberben lesz 25 éve, hogy a sorozat első darabja megjelent. A filmet Neill Blomkamp (District 9) rendezte, és egy igaz történet alapján készült, amikor is a Gran Turismo játékból a valóságba kacsingató fiatal nyert Nissan versenyeket.


Tini Nindzsa Teknőcök: Mutáns káosz - Augusztus 10.
A Tini Nindzsa Teknőcök: Mutáns káosz a hatodik tininindzsás mozifilm a franchise négy évtizedes történetében, és a kritikusok egybehangzó véleménye szerint messze a legjobb. A kritikusok azt mondják, hogy a társadalmi elfogadásukért küzdő ifjú hüllők története még soha nem volt ilyen vicces, izgalmas ás vizuálisan magával ragadó.


Kék Bogár - Augusztus 17.
Jaime Reyes végzett az egyetemen, tele van nagy álmokkal, és elég hamar kénytelen rájönni, hogy a valóság egészen másképp néz ki. Már éppen elkeseredne, amikor a sors közbeszól, és mindent felforgat. A srác véletlenül megszerez egy ősi múltból származó, földön kívüli eredetű biotechnológiai szuperfegyvert: a szkarabot. Pontosabban: az szerzi meg őt. A szkarab – ki tudja miért – Jaimet választja magának új gazdatestjének, úgyhogy testpáncélt, hihetetlen technikájú fegyverarzenált és legfőképpen különleges, mindig új meglepetést okozó képességeket ad neki.


Kivert kutyák - Augusztus 17.
Azt mondják, a kutya az ember legjobb barátja, de mi van, ha az ember egy totális szemétláda? Ebben az esetben itt az ideje az édes bosszúnak, kutyakeményen.Azt mondják, a kutya az ember legjobb barátja, de mi van, ha az ember egy totális szemétláda? Ebben az esetben itt az ideje az édes bosszúnak, kutyakeményen. Amikor Reggie-t, a naiv, fáradhatatlanul optimista border terriert kidobja semmirekellő gazdája, Doug, az eb biztos abban, hogy szeretett gazdája szándékosan sosem hagyná őt magára. Ám miután összeismerkedik a Bogár nevű, a gyorsbeszédű, mosdatlan szájú boston terrierrel, aki kóbor kutya, szereti a szabadságot, és abban hisz, hogy gazdája csak a lúzereknek van, Reggie végre rájön, hogy toxikus kapcsolatban volt, és elkezdi észrevenni, hogy Doug mekkora egy rohadék. Így aztán Reggie, Bogár, és Bogár cimborái – Maggie, az okos ausztrál juhász, akit a gazdája egy új kiskutya miatt mellőzött, és Vadász, egy ideges dán dog, akit kikészített idegileg, hogy terápiás segédállat volt - most együtt, bosszúra éhesen tervet kovácsolnak, és belevágnak egy nagyszabású kalandba, hogy segítsenek Reggie-nek hazatalálni… és megfizetni Dougnak, oly módon, hogy leharapják a legkedvesebb testrészét. (Segítek: nem a lábát.) Az ismert és szeretett kutyás filmeket állítja a fejük tetejére ez a fergeteges, korhatáros, élőszereplős vígjáték, a szeretet bonyodalmairól, a barátság fontosságáról, és a díványhupákolás váratlan előnyeiről. A filmet Dan Perraultnírta, és Josh Greenbaum rendezte.


A védelmező 3. - Augusztus 31.
Robert McCall kikapcsolódni érkezik Dél-Olaszországba, ám hamarosan ráébred, hogy barátai a helyi maffiafőnökök irányítása alatt állnak. Világos számára, mit kell tennie: védelmükre kel, és háborút indít a bűnszervezet ellen.

Forrás és fotó: InterCom, UIP-Duna Film



A bejegyzés trackback címe:

https://movieaddicted.blog.hu/api/trackback/id/tr1218186855

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása