Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Megérkezett a Fűrész X. előzetese
2023. augusztus 02. írta: henisz

Megérkezett a Fűrész X. előzetese

sawx_unit_billy_firstlook_230203_00029rc.jpgA Fűrész (Saw) 2004-ben bemutatott amerikai horrorfilm James Wan rendezésében, mely a Fűrész-sorozat első epizódja is egyben. Mindössze tizennyolc nap alatt készült el.[2] Legelőször a Sundance Filmfesztiválon mutatták be, mint az azonos című 9 perces rövidfilm folytatását.

2023-ban John Kramer visszatér. A Fűrész franchise eddigi legfelkavaróbb részében Kirakós legszemélyesebb, eddig még nem ismert játéka zajlik le. Az első és a második rész történései között játszódó filmben a rákos John végső elkeseredésében Mexikóba utazik, hogy alávesse magát egy kockázatos és kísérleti jellegű orvosi beavatkozásnak, amitől csodával felérő gyógyulást remél. Rövidesen kiderül azonban, hogy a teljes műtét pusztán átverés, amivel a legsebezhetőbb embereket fosztják ki. Johnnak ez az élmény új célt ad, így a hírhedt sorozatgyilkos visszatér munkájához, hogy megfizessen a szélhámosoknak a rá jellemző, szó szerint zsigerig hatoló módon, fondorlatos, eszement és találékony csapdák sokaságával.

Forrás és fotó: Forum Hungary
Hazai bemutató: 2023. október 5.

A bejegyzés trackback címe:

https://movieaddicted.blog.hu/api/trackback/id/tr8818184557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása