Nagyon ütősnek ígérkezik az új Tini Nindzsa Teknőcök film
2023. június 23. írta: henisz

Nagyon ütősnek ígérkezik az új Tini Nindzsa Teknőcök film

tini_nindzsa_mutans.jpgCsak néhány jelenetet mutattak be ízelítőként a Tini Nindzsa Teknőcök: Mutáns káosz című animációs filmből az Annecy-ban megrendezett animációs fesztiválon, de ennyi is elég volt, hogy a közönség hatalmas tapsviharral köszöntse a produkciót. A tetszésnyilvánítás olyan heves volt, hogy a rendezőt, Jeff Rowe-t vissza kellett rángatni a vászon elé, miután a függöny legördültével szerényen távozott. Marcel Jean, a fesztivál igazgatója szerint a nagy lelkesedés annak volt köszönhető, hogy az új tininindzsás film láthatóan új életet tudott lehelni a franchise-ba. „A bemutatott jelenetek tele vannak energiával és humorral, és már ennyi ízelítőből is látszik, hogy az új film előtérbe helyezi a tinis témát. Vagyis fejlődésben lévő nagykamaszok küzdelméről van szó, akiknek célja, hogy a rossz legyőzése mellett önmagukat is megtalálják.”

Az igazgató rátapintott a lényegre, hiszen Seth Rogen, a Tini Nindzsa Teknőcök: Mutáns káosz producere és egyik forgatókönyvírója – egyébként Hollywood egyik legtehetségesebb komikusa – mélyen személyes indíttatásúnak nevezte filmjét. „Nem véletlenül hívják őket tini nindzsa teknőcöknek – idézi a People magazin. – Ez a film a kamaszkorunkról szól, azokról a küzdelmes évekről, amikor tök bénának éreztük magunkat, bizonytalanok voltunk, és mindenáron tartozni akartunk valahová, ahol elfogadnak.”

Hazai bemutató: 2023. augusztus 10.
Forrás és fotó: UIP-Duna Film

 

A bejegyzés trackback címe:

https://movieaddicted.blog.hu/api/trackback/id/tr5018152346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása