Még nem kell elbúcsúznunk a Halálos iramtól
2023. május 15. írta: henisz

Még nem kell elbúcsúznunk a Halálos iramtól

ffx_01_1.jpgAmikor kiderült, hogy a Halálos iramban-széria a tizedik résszel véget ér – igaz, ez két fejezetben, két különálló filmként kerül a mozikba –, minden említéskor ott szerepelt a függelékben, hogy nem is olyan biztos, hogy ezzel tényleg véget ér a sorozat. A stúdióból kiszivárgó információmorzsák nyomán olyan hírek kaptak szárnyra, hogy egyes hősök külön történetet kaphatnak, készülhet egy feminista változat, ahol csak nők nyomják a gázt, illetve színre léphet a következő nemzedék, aminek jól megágyazott már, hogy a főszereplő Vin Diesel mindig a család fontosságáról értekezik két akció között.

A Halálos iramban 10. római díszbemutatóján maga Diesel szolgált a nagy újdonsággal: lehet, hogy a nagy finálé nem két, hanem három részből fog állni. „Amikor nekiláttunk ennek a filmnek, a stúdió azt kérte, legyen kétrészes a nagy befejezés – válaszolta Diesel a Fandango kérdésére a vörös szőnyegen. – Aztán amikor megnézték a mostani első részt, már az volt a kérdés: mi lenne, ha trilógia lenne?”. Ehhez a mellette álló női főszereplő, Michelle Rodriguez ezt fűzte hozzá magyarázatul: „elvégre minden darab három felvonásból áll”.

„Még bajt hozol a fejemre” – rángatta el ekkor a színésznőt a kamera elől Diesel, így aztán nem tudni, hogy a trilógia hirtelen belengetése valódi eshetőségről szól, vagy csak tizedik rész népszerűsítéséhez tartozik.

Forrás és fotó: UIP-Duna Film
Halálos iramban 10. bemutató: 2023. május 25.

További FFX hírekért kattints ide!

A bejegyzés trackback címe:

https://movieaddicted.blog.hu/api/trackback/id/tr8918124620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása