Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Innen merített a Kokainmedve forgatókönyvírója
2023. február 21. írta: henisz

Innen merített a Kokainmedve forgatókönyvírója

kokain_medve_jelenetfoto_02.jpgMár most kultuszfilmként hivatkoznak a Kokainmedve című thriller-vígjátékra, amelyben egy amerikai feketemedve elfogyaszt egy fék zsák fehér port, és ámokfutásba kezd. A történetet valós esemény ihlette: 1985-ben egy medve tényleg felfalta a drogcsempészek által repülőről ledobott kokaint. Szegény pára elpusztult túladagolásban, a filmben viszont továbbgondolták az alapesetet, és eljátszottak a gondolattal, mi lesz, ha a ragadozó a kokaintól csúcsfenevaddá változik, és mindenkit széttép, aki az útjába kerül.

A film forgatókönyvírója, Jimma Warden a Dexertónak elárulta, milyen forrásból merített az igaz történet mellett. Az egyik a Jurassic Park, hiszen a párhuzam adja magát. Természeti környezetben elszabadul egy veszélyes állat, igaz, nem T-Rex, hanem drogos medve, de legalább olyan veszélyes. Szintén vannak gyerekek, akik a dúvad elől menekülnek, no meg béna felnőttek, ők viszont hiába futnak.

A másik inspirációs forrás a Coen-fivérek világa volt. Az Oscar®-díjas alkotópáros rendre excentrikus figurákkal népesíti be történeteit, és így tett Warden is. Kokainmedvében csak úgy nyüzsögnek a fura alakok a kétbalkezes rendőröktől a suta természetjárókon át a jobb sorsra érdemes drogfutárokig, és a forgatókönyvíró becsületére legyen mondva, néhányan azért életben is maradnak közülük.

Bónusz! 8 bites Kokainmedve csak felnőtteknek. A drogos mackó természetesen egy online videójáték révén is utat tör magának. Bárki kipróbálhatja, meddig tud életben maradni a betépett állatként, ha felkeresi ezt az oldalt:

Előzetes:https://youtu.be/OK9NvgFTyf4
Hazai bemutató: 2023. február 23.
Forrás és fotó: UIP-Duna Film

A bejegyzés trackback címe:

https://movieaddicted.blog.hu/api/trackback/id/tr1818055314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása