Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
A Kokainmedve után jöhet a Kokaincápa
2023. február 14. írta: henisz

A Kokainmedve után jöhet a Kokaincápa

kokainmedve_plakat.jpgPoénnak indult, de lehet, hogy a végén még tényleg film lesz belőle. A Kokaincápa kifejezés a közösségi médiában kelt szárnyra, miután az új-zélandi rendőrség nemrég több mint három tonna kokaint talált a Csendes-óceánon a part felé sodródni. Elizabeth Banks, a Kokainmedve című film rendezője a nagy médiafigyelmet látva azonnal érdeklődését fejezte ki a lehetséges új projekt iránt, hamarosan mozikba kerül ugyanis a Kokainmedve című thrillere, amelynek kiindulópontja megtörtént esemény. 1985-ben leesett egy repülőről egy zsák kokain, egy medve rábukkant az erdőben, és elfogyasztotta a zsákmányt. Az állat elpusztult túladagolásban, a filmben viszont ámokfutásba kezd, és turisták, drogfutárok meg rendőrök után veti magát. Banks elmondta a People magazinnak, hogy szerinte A cápa kokós változatban tuti nyerő film lehet majd, és nem akar belőle kimaradni.

Egy amerikai mozilánc, az MC Theaters is rákattant már a témára. Megszavaztatták a nézőket, hogy ki a nyerő, a poros orrú medve vagy a drogos cápa, és toronymagasan a medve győzött. Ezek után a következő kihívás az lesz, hogy aki az első héten héten megnézi a Kokainmedvét, kap ajándékba egy zacskó gumicukrot, természetesen macisat.

A Kokainmedve egyébként a nemrég elhunyt Ray Liotta (Nagymenők) utolsó filmje.

Előzetes: https://www.youtube.com/watch?v=OK9NvgFTyf4&t=1s
Hazai bemutató: 2023. Február 23.
Forrás és fotó: UIP-Duna Film

A bejegyzés trackback címe:

https://movieaddicted.blog.hu/api/trackback/id/tr4318049136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása