Megérkezett a Hívatlanok – Első fejezet előzetese
2024. április 05. írta: henisz

Megérkezett a Hívatlanok – Első fejezet előzetese

hivatlanok_elso_fejezet.jpgHorrorfilm-sorozat készül a 2008-as Hívatlanok című mozifilmből, május 16-tól pedig már láthatjuk is az első darabját.

Maya és Ryan (Madelaine Petsch és Froy Gutierrez) a nő új munkája miatt Oregonba utazik, időközben pedig megállnak egy elhagyatott nyaralóhelynél. Ezen az ismeretlen helyen három maszkos idegen tör rájuk, akik látszólag indíték nélkül tartják rettegésben a fiatal párt. Az indítékokra fény derül a filmtrilógia folytatásaiban.

A Hívatlanok filmsorozat rendezője Renny Harlin, akinek nevéhez olyan mozik kötődnek, mint a Háborgó mélység, a Még drágább az életed, az Utánunk a tűzözön vagy a Rémálom az Elm utcában negyedik része.

Hívatlanokat nem akarták remake-elni Courtney Solomon producer szerint, mivel kevés idő telt el az eredeti bemutatása óta, ráadásul nagyon szerette a közönség a Liv Tyler főszereplésével készült filmet. "Így jött az ötlet, hogy egy sokkal nagyobb történetet meséljünk el, de ehhez vissza kellett mennünk a gyökerekhez és újra kellett használnunk az eredeti sztorit, hogy ugyanonnan indulhassunk mi is." – fogalmazott a Fangoria interjújában Solomon. "Ez tűnt a legjobb módszernek ahhoz, hogy az eredeti rajongóin kívül eljuttassuk új közönséghez is. Amikor először beszéltünk Rennyvel, mondtam neki, hogy hűnek kell lennünk a jelenlegi rajongókhoz, nem szabad feldühítenünk őket, helyette többet kell adnunk nekik; választ kell adnunk azokra a kérdésekre, amelyek az eredeti Hívatlanok óta fennállnak."

Így lett egy 280 oldalas szkriptük, amit három részre osztottak. A forgatókönyvet Alan R. Cohen és Alan Freedland írta, akik ugyan vígjátékokat jegyeznek, de mindig is szerették volna kipróbálni magukat a horror műfajában, ráadásul tévés íróként gyorsan dolgoznak, ez pedig kapóra jött a producereknek, akik többek közt a 
Fűrész-filmeket is jegyzik.

A kibővített 
Hívatlanok-remake-et, vagyis a három filmet egyszerre forgatták. Solomon és Harlin mellett harmadik alkotó lett a főszereplőt alakító Madelaine Petsch is. "Ő lett a bűntársunk, és ahogy forgattuk a filmeket, mi is részesei lettünk ennek a fiktív világnak, és azt vettük észre, hogy a történet magát írja. Szóval ahogy haladtunk a forgatással, minden nap újraírtuk a forgatókönyvet."

Hazai bemutató: 2024. május 16.
Forrás és fotó: ADS Service

A bejegyzés trackback címe:

https://movieaddicted.blog.hu/api/trackback/id/tr1218373221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása