Barbie a mozikban és Budapest belvárosában
2023. július 21. írta: henisz

Barbie a mozikban és Budapest belvárosában

barbie_001.JPGVan ám olyan világ, ahol minden csodálatos! Mindig süt a nap, lenn a parton mindig lágyan hullámzik a tenger, és szörfdeszkákon, a nyugágyakban meg a bulizósabb helyeken sokféle, de mindig gyönyörű strandoló gyűlik össze: Barbie (Margot Robbie) és Ken (Ryan Gosling) meg a többi Barbie és Ken.

De még legtökéletesebb, legrózsaszínebb, legszerelmesebb helyen is történhetnek bajok. Szerencsére Barbie nemcsak szép, hanem talpraesett is. Ha kell, még a valóságos világba is elmegy, hogy megvédje a maga különleges országát. És persze sosincs egyedül. Lehet, hogy Ken nem olyan éles eszű, vagy nem akkora vagány, mint ő, de van egy nagyon fontos tulajdonsága: mindig kiáll az ő Barbie-jáért, és sosem hagyja cserben.

A rendezőként és forgatókönyvíróként már háromszor is Oscarra jelölt 
Greta Gerwig, valamint két sztárja, a Barbie-szépségű Margot Robbie és Kenként is kiváló Ryan Gosling játékosan, szellemesen, ötletesen és nagyon sok kedves humorral oldotta meg a szinte lehetetlennek látszó feladatot: élőszereplős Barbie-filmet készített!

Nagy nap volt a tegnapi Barbie és rajongói számára: végre látható a mozikban a Margot Robbie és Ryan Gosling főszereplésével készült, régóta várt Barbie film, melynek örömére még Budapest Óriáskereke is rózsaszínbe öltözött!

Nem mindennapi látványosságban volt része annak, aki csütörtök este a fővárosi Erzsébet téren járt. A mozikba csütörtökön megérkezett Barbie örömére pompázott rózsaszín fényárban a belváros fő látványossága, Budapest Óriáskereke. Az este 9 és éjfél közt megcsodálható pazar díszkivilágításban bárki gyönyörködhetett ráhangolódásként a nyár legjobban várt filmjére, amely Margot Robbie és Ryan Gosling főszereplésével enged betekintést a Mattel ikonikus, a kislányok milliói körében kedvelt játékbaba fantasztikus álomvilágába.

Hazai bemutató: 2023. július 20.

Forrás és fotó: InterCom

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://movieaddicted.blog.hu/api/trackback/id/tr2018175139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása