Akcióval és szexszel támad Ethan Coen legújabb filmje
2023. július 04. írta: henisz

Akcióval és szexszel támad Ethan Coen legújabb filmje

szokeveny_csajok_cover.jpgA Coen fivérek párosa, Joel és Ethan jól bevezetett márka Hollywoodban, a forgatókönyvíró-rendező testvérek olyan kritikai és közönségsikerekkel vívtak ki maguknak tartós elismerést, mint a Fargo és a Nem vénnek való vidék. Eddig 4 Oscart nyertek közösen a több mint száz egyéb díj és a kétszer annyi jelölés mellett. Most azonban elérkezett az önálló munka ideje: a fiatalabbik testvér, Ethan egyedül írta és rendezte új filmjét, a Szökevény csajok-at, amely nem csak ezért jelent új mérföldkövet munkásságában.

„Ez a film duplán más, mint az eddigiek – mondta a rendező Collidernek. – Rengeteg benne az akció és a szex, amit nagyon izgalmas volt vágni. Joel és én még soha nem raktunk ennyi szexet egyik filmünkbe sem, és most alkalmam nyílt kísérletezni vele. Hát mit mondjak, tényleg meredek volt!”.

Ethan Coen munkáját azért megkönnyíthette, hogy a Szökevény csajok vágója a saját felesége, Tricia Cooke volt, tehát bátran hazavihették a munkát a nagyobb siker érdekében.

A bűnügyi akcióthriller főszereplője Margaret Qualley, aki nem azért számít Hollywood egyik legígéretesebb ifjú sztárjának, mert Andie MacDowell lánya, hanem mert elképesztő átütő tehetség. Ethan Coen a férfi főszereplőt illetően biztosra ment: Pedro Pascal, A Mandalóri és a The Last of Us sztárja hozza az egyik botcsinálta bűnöző karakterét.

Hazai bemutató: 2023. szeptember 21.
Forrás és fotó: UIP-Duna Film

 

A bejegyzés trackback címe:

https://movieaddicted.blog.hu/api/trackback/id/tr1918159592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása