Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Megérkezett a Kraven vérgőzös előzetese!
2023. június 22. írta: henisz

Megérkezett a Kraven vérgőzös előzetese!

kraven_cover.jpgA Kraven, a vadász 2023-ban októberében kerül a mozikba, J. C. Chandor rendezésében. Ez a film a Sony Pókember-univerzumának (SSU) negyedik filmje. A forgatókönyvet Matt Holloway írta. A főbb szerepekben Aaron Taylor-Johnson, mint a címszereplő Kraven és Ariana DeBose, valamint Russel Crowe látható.

Serguei Kravinov, más néven: Kraven the Hunter a Marvel Comics kiadó Marvel-univerzumában szereplő szupergonosz. A forgatókönyvíró, Stan Lee és a karikaturista, Steve Ditko  keltette életre a karaktert. A kitalált karakter 1964 augusztusában jelent meg először A csodálatos pókember képregény első kötetében. A karakterről ismert, hogy a Pókember visszatérő ellensée és embetrfeletti képeségekkel rendelkezik.

Forrás és fotó: Sony Pictures
Várható hazai bemutató: 2023. október

 

A bejegyzés trackback címe:

https://movieaddicted.blog.hu/api/trackback/id/tr7518151402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása