Venom: Az utolsó menet - csütörtöktől a mozikban
2024. október 22. írta: henisz

Venom: Az utolsó menet - csütörtöktől a mozikban

venom_3_cover.pngEddie Brock (Tom Hardy) nagyjából boldogan élt. Volt barátnője, munkája… aztán úgy alakult, hogy egy űrből érkezett, pusztító étvágyú szörny érkezett a földre, és pont őt választotta gazdatestnek. Azóta Eddie magányos, meggyötört… és legyőzhetetlen. Ha bajba kerül, a benne rejtőző szörny előbújik belőle, és kérlelhetetlenül felzabálja a támadókat. Meg egy kis rendetlenséget csinál közben.

De lehet, hogy van olyan ellenség, ami a szupererős Venomnak is sok – a saját bolygójáról származó fajtársai rátalálnak, megérkeznek a földre, és persze nincs bennük kímélet. Az egész bolygótkönnyedén elpusztíthatják. Venom azonban már inkább a földiek (és néhány új barátja) pártján van. Harcba száll az újfajta szörnyek ellen – de ahova ő megy, oda Eddie-nek is mennie kell. És ha ő halálos veszélybe kerül, akkor Eddie-nekis bőven van félnivalója.

Tom Hardy már kétszer is bebizonyította, hogy az űrből érkezett, emberfejeket zabáló szörny és ő nagyszerű párost alkotnak: ezúttal is elképesztően látványos akciójelentek és vad poénok váltják egymást –és még sosem volt ilyen nagy a tét.

Hazai bemutató: 2024. október 24.
Forrás és fotó: InterCom

A bejegyzés trackback címe:

https://movieaddicted.blog.hu/api/trackback/id/tr6618713812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása