2025-ben érkezik a mozikba Steven Soderbergh pszicho-thrillere
2024. október 04. írta: henisz

2025-ben érkezik a mozikba Steven Soderbergh pszicho-thrillere

presence_jelentfoto-jpg.jpgDavid Koepp, többek közt a Jurassic Park, a Mission: Impossible és a Pánikszoba forgatókönyvírója új pszicho-thrillerét Steven Soderbergh, az Ocean's Eleven – Tripla vagy semmi, a Magic Mike és az Erin Brockovich rendezője vitte vászonra. A Presence cselekménye egy külvárosi házban játszódik, melybe új család költözik, akik hamar rájönnek, hogy rajtuk kívül egy idegen lény is van a házban. A film különlegessége, hogy az egészet az entitás szemszögén keresztül látjuk.

A főszerepben Lucy Liu (Charlie angyalai, Kill Bill), Julia Fox (Csiszolatlan gyémánt) és Chris Sullivan (A galaxis őrzői) látható, mellettük feltűnik Callina Liang és Eddy Maday is. Soderbergh és Koepp második közös munkája a Presence, legutóbb a Kimi (2022) című thrilleren dolgoztak együtt.

A Presence az idei Sundance fesztiválon debütált. "Más módon akartam elmesélni a történetet" – mondta Soderbergh korábban a Variety-nek "A család életén keresztül keresztül derül ki minden erről az entitásról. A szellemsztori csak egy trójai faló, ami egy család életének széthullásához vezet."

A Presence várhatóan 2025 elején kerül a hazai mozikba, az ADS Service forgalmazásában.

Várható bemutató: 2025.
Forrás és fotó: ADS Service


A bejegyzés trackback címe:

https://movieaddicted.blog.hu/api/trackback/id/tr4918700688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása