Bridget Jones nem aggódik többé a súlya miatt
2024. május 06. írta: henisz

Bridget Jones nem aggódik többé a súlya miatt

bridget-jones-mad-about-the-boy_jpg.jpgMár nem fog pánikolni Bridget Jones amiatt, hogy egy jól sikerült hétvége miatt felszaladhat rá pár fölösleges kiló, mivel nem olyan időket élünk, mint huszonpár évvel ezelőtt. A készülőben lévő Bridget Jones: Mad About the Boy című film alkotói tudatosan óvakodtak attól, hogy a súly-témát felvessék, mert ma már nem kívánatos olyan hősnőt előtérbe állítani, aki folyton a kilókkal hadakozik. Ez nagyon jó hír volt a Bridgetet ismét megformáló Renée Zellweger számára, mert nem kellett napi négyezer kalóriás étrenddel gyorsan rengeteget híznia, mint az első két film esetében, aztán meg ugyanilyen nagy sebességgel visszafogynia ideális súlyára, hogy más filmekben is kaphasson szerepet.

Az új produkció szintén Helen Fielding bestselleréből készül, amelyben Bridget fiatalos, korai hatvanas özvegy, aki nála jóval fiatalabb fiúba lesz szerelmes. Utóbbit valószínűleg Leo Woodall fogja alakítani, de ezt a stúdió még nem erősítette meg. A régi csapatból visszatér Hugh Grant és Emma Thompson, továbbá jön Chiwetel Ejiofor – ő valószínűleg azt a fériút alakítja, akivel Bridget szintén flörtöl.

Hazai bemutató: 2025. február 13.

Forrás és fotó: UIP-Duna Film

A bejegyzés trackback címe:

https://movieaddicted.blog.hu/api/trackback/id/tr5118397889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása