Ryan Gosling élvezi, ahogy árad a romantika
2024. április 25. írta: henisz

Ryan Gosling élvezi, ahogy árad a romantika

fallguy_cover.jpgA levegőben repülnek a terepjárók, süvítenek a golyók és minden felrobban A kaszkadőr című látványos akciófilmben, de közben árad a romantika is Emily Blunt és Ryan Gosling különleges kémiájának köszönhetően. Egykori szerelmespárt alakítanak, akik kénytelenek újra együttműködni egy közös mozi miatt. A hősnő, Jody Moreno (Blunt) első akciófilmjét rendezi, Colt Seavers (Gosling) pedig a produkció nagy sztárjának (Aaron Taylor-Johnson) a kaszkadőre. Amikor a sztárnak nyoma vész, Colt akcióba lendül – úgyse figyelnek oda rá, mivel kaszkadőr, kacsint ki a nézőkre a rendező, az egykori kaszkadőr David Leitch –, és a nyaktörő kalandok közepette megpróbálja visszaszerezni Jody szívét, ami nem egyszerű feladat.

„A háta közepére kívánja a volt pasiját – jellemezte karaktere motivációit Emily Blunt az Entertainment Tonightnak. – Colt azonban mindent megtesz, hogy visszakapja őt, és a vonzalom végül felülírni látszik Jodynak azt a feltett szándékát, hogy kapcsolatukat professzionális keretek között tartsa.”

„Sokat gondolkodtam azon, mi vonzza Coltot ebben a nőben – árulta el Gosling. – Odáig rendben, hogy nagyon csinos meg okos meg tehetséges, de mégis mitől olyan különleges számára? Nos, összeraktam: Jody teljesen rejtélyes és kiszámíthatatlan, meg egy kicsit szadista, és ettől válik izgalmassá. Mindig képes tenni vagy mondani olyasmit, amitől padlót lehet fogni, és emiatt több adrenalin termelődik miatta, mint egy életveszélyes kaszkadőrmutatvány során. Ez egy kaszkadőr számára maga a csúcs!” 

Hazai bemutató: 2024. május 2.
Forrás és fotó: UIP-Duna Film

 

A bejegyzés trackback címe:

https://movieaddicted.blog.hu/api/trackback/id/tr9618389959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása