Megérkezett a Loki 2. évadának előzetese!
2023. július 31. írta: henisz

Megérkezett a Loki 2. évadának előzetese!

loki_2_evad.jpgTom Hiddleston minden kétséget kizáróan élete egyik legjobb döntését hozta, amikor elvállalta, hogy ő alakítsa Lokit, a 2011-es Thorban. A Marvel Moziverzum megkerülhetetlen csínytevőjének megformálója hamarosan visszatér a képernyőkre, ugyanis a Disney megosztotta a várva várt információt a rajongókkal. A Loki 2. évadának premierjét 2023. október 6-ára tűzték ki, ekkor érkezik Disney+-ra a sikersorozat folytatása. 

Miután Loki 2012-ben ellopta a Tesseractot (Bosszúállók: Végjáték), a Téridő Variancia Alapítvány (időn és téren kívül létező, az idővonalat figyelő bürokratikus szervezet) elfogja, mivel galibát okozott a múltban. Lokinak választási lehetőséget adnak, vagy törlik a létezésből mivel egy "idő variáns", vagy segít nekik. Loki végül segít nekik.

Hazai bemutató: 2023. október 6.
Forrás és fotó: Disney+



A bejegyzés trackback címe:

https://movieaddicted.blog.hu/api/trackback/id/tr5918183379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása