Ehhez az akciójelenthez még Tom Cruise is kaszkadőrt kért
2023. július 05. írta: henisz

Ehhez az akciójelenthez még Tom Cruise is kaszkadőrt kért

mission_impossible_leszamolas_elso_resz_cover.jpgKözmondásos tény, hogy Tom Cruise még a leghalálosabb kaszkadőrmutatványt is saját maga végzi a filmjeiben, de legutóbb volt egy akciójelenet, amit még ő sem mert bevállalni. A Mission: Impossible Leszámolás Első Rész egyik látványos összecsapása során jött el az a pillanat, amikor a szupersztár azt mondta, ugorjon be helyette a kaszkadőr, mert ezt ő nem hajlandó megcsinálni. A kivételes esetre akkor került sor, amikor Cruise karaktere, Ethan Hunt a főgonosz női orgyilkosával, Parisszel verekszik, akit Pom Klementieff alakít. A koreográfia szerint Cruise-nak hasba kellett volna rúgnia a színésznőt, ő azonban erre nem volt hajlandó, azt kérte, hogy kaszkadőrrel vegyék fel a mozzanatot. „Megfeszítettem a hasizmomat, és azt mondtam neki, hogy ne fogja vissza magát, de ő azt válaszolta, hogy szó sem lehet róla” – árulta el a francia színésznő az Entertainment Weeklyek adott interjújában. Így aztán a jött a kaszkadőr, aki a sztár tökéletes hasonmása, és mindig készenlétben áll, hátha szükség lesz rá valamelyik beállításban.

És egy jó hír azoknak, akik szeretik, amikor Tom Cruise fut a Mission: Impossible-filmekben, de nem akarják egyhuzamban végignézni az összes eddigi opuszt. Számukra üdvözítő megoldás az a supercut, amely 10 percbe sűríti Cruise összes rohanását. A korszakos munka nagy mesterségbeli tudásról számot adó készítői felhívják a figyelmet arra, hogy a sztár minden küldetés során másképp rohan, mert valamennyi sprintelése aprólékosan kidolgozott műalkotás.

Ethan Hunt titkos szuperügynök hosszú futásai itt tekinthetők meg: https://www.polygon.com/23780290/tom-cruise-mission-impossible-supercut-running

Hazai bemutató: 2023. július 13.
Forrás és fotó: UIP-Duna Film

A bejegyzés trackback címe:

https://movieaddicted.blog.hu/api/trackback/id/tr918159640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása