Megérkezett Martin Scorsese legújabb filmjének előzetese
2023. június 01. írta: henisz

Megérkezett Martin Scorsese legújabb filmjének előzetese

magfojtott_viragok_jelenetfoto.jpgTöbbezres tömeg fogadta a 76. cannes-i fesztiválon Martin Scorsese új filmje, a Megfojtott virágok alkotógárdáját, köztük a két főszerepet alakító Leonardo DiCapriót és Robert de Nirót, akik először játszottak együtt az Oscar-díjas rendező kamerája előtt. Az oklahomai oszázs indiántörzs tagjai ellen az 1920-as években elkövetett gyilkosságokról, majd azok nyomozásáról és az elkövetők közötti leszámolásokról szóló három és fél órás westernt versenyen kívül mutatták be a világ egyik legjelentősebb filmes találkozóján.

Az Apple TV és a Paramount Pictures által gyártott alkotást 2023. október 19-én mutatják be a mozikban, mielőtt felkerül az internetre.

Hazai bemutató: 2023. október 19.
Forrás és fotó: UIP-Duna Film

A bejegyzés trackback címe:

https://movieaddicted.blog.hu/api/trackback/id/tr8618137038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása