Megérkezett az új Éhezők viadala film előzetese
2023. június 06. írta: henisz

Megérkezett az új Éhezők viadala film előzetese

ehezok_viadala_plakat.jpgMegérkezett a legújabb Éhezők viadala film az Énekesmadarak és kígyók balladája szinkronizált előzetese. A film 2023. november 16-án érkezik a haza mozikba.

Az ifjú Coriolanus Snow az utolsó reménysége az egykor büszke Snow családnak, akik kegyvesztetté váltak a háború utáni Capitoliumban. Hogy pozícióját biztosítsa, vonakodva bár, de vállalja az elszegényedett 12. körzet kiválasztottja, Lucy Gray Baird mentorának szerepét. Miután Lucy Gray elbűvöli Panem közönségét, Snow meglátja a lehetőséget mindkettejük sorsának megváltoztatására. Összefog Lucy Grayjel, hogy az esélyeket kedvező irányba fordíthassa, és innentől kezdve csak egy hajszálon függ mindaz, amiért addig dolgozott. A jó és a rossz ösztönei viaskodnak benne, miközben versenyt fut az idővel – s a verseny végén, ha túléli, az is kiderül, hogy énekesmadár vagy kígyó válik belőle.

Rendező: Francis Lawrence
Szereplők: Tom Blyth,Rachel Zegler,Peter Dinklage,Hunter Schafer,Josh Andrés Rivera,Jason Schwartzman,Viola Davis

Hazai bemutató: 2023. november 16.
Forrás és fotó: Fórum Hungary

A bejegyzés trackback címe:

https://movieaddicted.blog.hu/api/trackback/id/tr2518140472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása